Korrózióvédelem és tisztító

  • Kezdőlap
  • Termékek
  • Korrózióvédelem
  • EvoFluid Clean - szénhidrogén oldószer

EvoFluid Clean - szénhidrogén oldószer

Tisztításra alkalmas a legjobb oldódási tulajdonságoknak köszönhetően!

Az EvoFluid Clean 27, 43, 56 és 63 szintetikus úton előállított szénhidrogén-oldószerek, más néven hidegtisztítók, amelyek kiváló oldódási tulajdonságokkal, jó olaj / szennyeződés-hordozó képességgel és nagy tisztasággal rendelkeznek. A magas lobbanáspont és a gyors párolgás miatt az anyagok lehető legnagyobb védelme miatt ideális, környezetbarát alternatívát jelentenek a tri, per vagy hasonló halogénezett szénhidrogének számára a vas, a színesfém és a műanyag zsírtalanító korlátozásai területén. lehetséges.

Az EvoFluid Clean 27, 43, 56 és 63 szinte nem tartalmaz aromás vegyületeket, kevés illata van, bőrbarát, halogénezett szénhidrogének és glikoléterek mentesek. Ezért jelentősen hozzájárulnak a munkahelyi egészségvédelemhez. Minden felhasznált összetevő az FDA által felsorolt, és engedélyezett az élelmiszerekkel való érintkezéshez. Emulgeálószerek, felületaktív anyagok vagy egyéb mosószerek hiánya miatt nincsenek habproblémák, a termékeket könnyű megsemmisíteni, mert regenerálhatók.

* Az EvoFluid Clean 27, 43, 56 és 63 csak enyhe duzzanathoz vezet, amely a legtöbb gumi és műanyag esetében ismét eltűnik; Az edzett, ép festékeket nem támadják meg. Ellenállásteszt azonban ajánlott.

Hosszan tartó bőrrel való érintkezés esetén a megnedvesített ruházatot el kell távolítani, és az érintett bőrfelületeket bőségesen ki kell öblíteni. Nem figyeltek meg toxikus vagy allergiás jelenségeket az emberi bőrön vagy a szemen. A bőrvédelem és a bőrápolás - a szerves oldószerek kezelésénél szokásos módon - ajánlott.

 

Contact us

 

+36 30 310 3354 - Telefon

bővebben

Location

 

6400, Kiskunhalas, Alsószállás 40.

bővebben

Latest Posts

Twitter Feed

Contact Info

+123 456 7890 - Office
(123) 456 7890 - Fax
795 South Park Avenue,
Door 6 Wonderland, CA 94107, Australia