Folyadékkezelés

Fluid management

Fluid management-ünkkel gondoskodunk a hűtő kenőanyagok karbantartásáról!

Az Oelheldnél a folyadékgazdálkodás különleges szolgáltatást jelent a vízzel elegyedő hűtő kenőanyagokkal végzett munka minden vonatkozásában. Ez magában foglalja az elemzést és a kondicionálást, de rögzíti a hűtő kenőanyag fogyasztását és a vonatkozó értékelést is.

Ellenőrizzük gépi tartálya vagy központi rendszerének töltöttségi szintjét, és szükség esetén feltöltjük a hűtő kenőanyagot. Ezenkívül kiürítjük, tisztítjuk és öblítjük a hűtőrendszert, elvégezzük a hűtő kenőanyag új előkészítését és újratöltjük a rendszert.

Rendszeresen elemezzük a hűtő kenőanyagot kémiai és fizikai módszerekkel (víztartalom, refraktométerrel a koncentráció mérése, a nitrittartalom meghatározása, a pH-érték vagy vezetőképesség meghatározása, a mikrobiális terhelés meghatározása tenyészetek létrehozásával stb.).

Ha a hűtő kenőanyag eltér a célkoncentrációtól, akkor gondoskodunk annak helyreállításáról is. Ez magában foglalja a karbantartást az csavargó idegen olajak leválasztását olajleválasztók vagy kémiai adalékok segítségével.

Nem szabad megfeledkezni a kenőanyagok hűtésével kapcsolatos folyadékkezelő szolgáltatásainkról sem, mint például az alkalmazási tanácsok és a dokumentáció (kenési tervek, kezelési utasítások stb.) Elkészítése.

Az Oelheld GmbH rendszeresen kínál ingyenes szemináriumokat a vízzel elegyedő hűtő kenőanyagokról minden érdeklődő számára.

Bővebben a szemináriumokról!

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Hívjon Bennünket!

Hírlevelünk

Iratkozzon fel Oelheld Magyarország friss információkért, termék infókért. Adatkezelésünk