Dielektrikum

IME-sorozat

IME dielektromos elemek a szikraerózió érdekében!

Az IME sorozatból származó olvadt dielektrikumokat kiterjedt tesztsorozatokban tesztelik, évtizedek óta bizonyítják magukat a gyakorlatban, és kifejezetten ajánlják az elektromos kisülési rendszerek vezető gyártói.

Oelheld dielektrikák Az IME dielektromos szilárdsága a legnagyobb, víztiszta és szinte szagtalan. Színük az eróziós folyamat során nem változik, elérik a gyógyszerészeti fehérolajok tisztasági szintjét és gyakorlatilag aromáktól mentesek.

Akár nagyoló munkákhoz, akár rendkívül finom felületkezeléshez, a dielektrikumnak meg kell felelnie minden alkalmazásnak és annak egyedi követelményeinek.

Az EDM megmunkálásához használt nagyteljesítményű dielektrikumokat szintetikus alapon készítik, és az öregedésgátlókkal adják hozzá.

Dielektromos IME 63:
A Dielectric IME 63 rendkívül vékony és nagyon alacsony felületi feszültséggel rendelkezik. Különösen alkalmas a legkisebb szikrahézaggal rendelkező nagyon finom befejező területeken végzett munkához (pl. Mikrofúrás fonógép gyártásában, mikroelektronikai alkatrészek erodálása).

Dielektromos IME 82:
A Dielectric IME 82 erősen koptató és alacsony kopásállóságú. Szerszám- és penészgyártásban való univerzális felhasználásra fejlesztették ki. Ezzel a dielektrikummal még nagy áramerősségű nagyolási műveletek is elvégezhetők.

Dielektromos IME 110:
Az IME 110 dielektromos készüléket elsősorban akkor alkalmazzák, ha biztonsági okokból 100 ° C feletti lobbanáspontra van szükség. Univerzálisan alkalmazható a finom kikészítési területtől a nagyolásig. Különösen jó eredményeket érnek el grafit elektródákkal.

Dielektromos IME 126:
A Dielectric IME 126 erősen koptató hatású és különösen alkalmas a nagyoló területekre, például szerszámok gyártására. A befejező területen csak optimális öblítési körülmények között használható.

Letölthető anyagok:

pdf

 

Oelheld dielectrics Az IME-t különösen a következők jellemzik:

  • rendkívüli dielektromos szilárdság
  • nagy kopásintenzitás
  • kiváló kopáscsökkentés
  • jó öregedési ellenállás
  • hatékony hűtés
  • jó szűrhetőség
  • magas működési megbízhatóság
  • fiziológiailag tesztelt
  • hosszú használat

 

 

 

Contact us

 

+36 30 310 3354 - Telefon

bővebben

Location

 

6400, Kiskunhalas, Alsószállás 40.

bővebben

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Hívjon Bennünket!

Hírlevelünk

Iratkozzon fel Oelheld Magyarország friss információkért, termék infókért. Adatkezelésünk