Kenőanyagok

  • Kezdőlap
  • Termékek
  • Kenőanyagok
  • Lyukasztó és formázó olaj

Lyukasztó és formázó olaj

Maradék nélkül is kapható!

A DiaCut sorozat termékeink nagy teljesítményű, klórtól és nehézfémektől mentes kenőanyagok minden nehézségi fokú lyukasztási folyamathoz.

A kiválasztott alapolajok és adalékok mechanikusan és termikusan rendkívül stabil kenőfóliákat alkotnak, nagy nyomásállósággal az optimális anyagáramlás és a szerszám alacsony kopása érdekében.

A lyukasztási folyamat követelményeihez igazítva termékeink a legjobb nedvesítési és elválasztási tulajdonságokat kínálják a vékony alumíniumlemezek lyukasztásához vagy a nagy ötvözetű acélok finom megmunkálásához.
A DiaPress formázóolajok olyan alapolajokból készülnek, amelyekben kevés az aromás vegyület. Klór- és nehézfémmentesek, alacsony olajködöt képeznek , magas öregedési ellenállással és jó viszkozitási-hőmérsékleti viselkedéssel rendelkeznek. Fiziológiailag ártalmatlan, nagy teljesítményű EP hatóanyagok alkalmazásával a legnagyobb nyomáselnyelő képességet még nagy hőterhelés mellett is el lehet érni. A DiaPress formázó olajok felületaktívak, erősen tapadók, jó nedvesítő és elválasztó tulajdonságokkal rendelkeznek. Probléma nélkül pumpálhatók és permetezhetők.

A DiaPress formázóolajok felhasználhatók minden formázási folyamatban (pl. Teljes előre, fordított furat extrudálás, kereszt extrudálás, rúd és huzalhúzás) (a szerszámok elárasztása vagy további kenés száraz kenési rétegek, például szappanok vagy szilárd kenőanyagok használata esetén). A különböző viszkozitások lehetővé teszik az optimális alkalmazkodást a meglévő szivattyúzási és permetezési körülményekhez.

A DiaPress formázó olajok alkalmasak minden hidegen alakítható acélhoz, de nem színesfémekhez.

Letölthető anyagok:

DiaCut_DiaPress-DE.pdf

 

Contact us

 

+36 30 310 3354 - Telefon

bővebben

Location

 

6400, Kiskunhalas, Alsószállás 40.

bővebben

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Hívjon Bennünket!

Hírlevelünk

Iratkozzon fel Oelheld Magyarország friss információkért, termék infókért. Adatkezelésünk