Ipari kenőanyagok

  • Kezdőlap
  • Termékek
  • Ipari kenőanyagok
  • Szánkenő olaj

Csúszó olaj

 

Szánkenő olaj, ágyvezeték és vezetőpályák kenésére.
 

Az EvoFluid CGLP szánkenő olajak:

Nagyon jó tapadásgátló tulajdonságú, csúszásgátló csúszdaolajok a fém és fém / műanyag csúszó párok kenéséhez hagyományos vezetőpályákon, nyomózsíros csúszdákon és a gördülőcsapágyak vezetőin. Alkalmasak univerzális olajként a siklócsapágyak és görgőscsapágyak, valamint a szerszámgépek sebességváltóinak kenésére is (kivéve az elektromos többlapos tengelykapcsolókat).

Az EvoFluid CGLP csúszóolajok kiváló minőségű, paraffin alapú oldószeres raffinátokból készülnek, kedvező viszkozitás-hőmérséklet viselkedéssel, így problémamentes működés lehetséges változó környezeti vagy üzemi hőmérséklet mellett is. A hamumentes, súrlódás- és kopáscsökkentő adalékok speciális tapadáscsökkentő adalékokkal kombinálva a szerszámgép asztalai simán csúsznak a vezetőpályákon, még lassú csúszási sebesség és nagy fajlagos felületi nyomás esetén is. Magas öregedési ellenállás, tökéletes korrózióvédelem, alacsony habzási hajlam, jó demulgeáló viselkedés és jó kompatibilitás a tömítőanyagokkal.

Az EvoFluid CGLP az ISO 3448 szabvány szerint van besorolva, megfelel a CGLP kenőolajoknak (csúszó olajok) a DIN 51502 szerint, és megfelel vagy meghaladja a DIN 51517-3 (1989-09) CLP kenőolajokra vonatkozó követelményeket.

Megfelelő olaj áll rendelkezésünkre az Ön által igényelt viszkozitási osztályú (pl. 68 és 220 mm² / s) vágány és sín kenéséhez.

EvoFluid CGLP-PAO:

Szintetikus kenőanyag a vezetősínekhez. Az EvoFluid CGLP-PAO szintetikus csúszólapok, amelyek nagyon jó tapadásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek a fém és a fém / műanyag csúszó párok kenéséhez hagyományos vezetőpályákon, nyomó kenésű csúszdákon és a gördülőcsapágyak vezetőin. Alkalmasak univerzális olajként a sikló- és görgőscsapágyak, valamint a szerszámgépek fogaskerekeinek kenésére is (kivéve az elektromos többlapos tengelykapcsolókat).

Az EvoFluid CGLP-PAO szánkenő olajokat kifejezetten szintetikus őrlőolajokkal kombinálva fejlesztették ki keményfém megmunkáláshoz. Ha kis mennyiségeket visznek be az őrlőolajba, a kobalt felszívódása a keményfémből nem nő, és az őrlőolaj szűrhetősége sem romlik.

Az EvoFluid CGLP-PAO szánkenő olajok szintetikus polialfaolefinekből készülnek, kiváló viszkozitás-hőmérséklet viselkedéssel, így problémamentes működtetés változó környezeti vagy üzemi hőmérséklet mellett is lehetséges. A hamumentes, súrlódás- és kopáscsökkentő adalékok speciális tapadáscsökkentő adalékokkal kombinálva a szerszámgép asztalai simán csúsznak a vezetőpályákon, még lassú csúszási sebesség és nagy fajlagos felületi nyomás esetén is. Magas öregedési ellenállás, tökéletes korrózióvédelem, alacsony habzási hajlam, jó demulgeáló viselkedés és jó kompatibilitás a tömítőanyagokkal.

Az EvoFluid CGLP-PAO szánkenő olajok az ISO 3448 szerint vannak besorolva, megfelelnek a CGLP (csúszó olajok) kenőolajoknak a DIN 51502 szerint, és megfelelnek vagy meghaladják a DIN 51517 3. rész (1989-09) szerinti CLP kenőolajokra vonatkozó követelményeket.

 

Contact us

 

+36 30 310 3354 - Telefon

bővebben

Location

 

6400, Kiskunhalas, Alsószállás 40.

bővebben

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Hívjon Bennünket!

Hírlevelünk

Iratkozzon fel Oelheld Magyarország friss információkért, termék infókért. Adatkezelésünk