Kenőanyagok

Dielektrikum

A megfelelő dielektromos elem minden géphez!

A szikraerózió egy modern, termikusan koptató megmunkálási folyamat, amely alkalmas minden vezető anyagra. A nagy pontosságú és igényes megmunkálási feladatok megmunkálásával szembeni előnyök nyilvánvalóak: Minden elterjedt anyaghoz alkalmas, és akár összetett geometriai alakzatok is előállíthatók.

Négy folyamatot különböztetünk meg: huzalerózió, szerszám süllyedés, kezdő furatok eróziója és rotációs erózió. A szikraerózió folyamata egy nem vezető folyadékban, a dielektrikumban zajlik. A dielektrikum feladatai az ionizálás, a szigetelés, a hűtés és a részecskék eltávolítása. Ebben a megmunkálási folyamatban a generátor mellett a dielektrikum a legfontosabb folyamatkomponens. Az oelheld úttörő szerepet játszik ezen a területen, mert több mint egy évszázaddal ezelőtt a szagú, káros és a környezetre káros folyadékokat szagtalan dielektrikum váltotta fel. Saját K + F részlegünkön és a vezető gépgyártókkal szoros együttműködésben termékeinket folyamatosan tovább fejlesztjük a nagyobb termelékenység elérése érdekében. Ennek alapját a saját „szikraeróziós” technológiai központunk adja, mert itt szakembereink a dielektrikumokat ütemükön keresztül teszik.

Mondja el nekünk igényeit és optimalizálja a gyártási folyamatot, mert minden alkalmazáshoz megfelelő termék áll rendelkezésünkre. Lépjen kapcsolatba velünk!

Letölthető anyagok:

Wissenswertes_DE.pdf

Dielektrika_DE.pdf

Contact us

 

+36 30 310 3354 - Telefon

bővebben

Location

 

6400, Kiskunhalas, Alsószállás 40.

bővebben

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Hívjon Bennünket!

Hírlevelünk

Iratkozzon fel Oelheld Magyarország friss információkért, termék infókért. Adatkezelésünk