A cégről

Az Oelheld a partnere

több, mint 130 éve!

Az Oelheld GmbH egy közepes méretű vállalat, amely több mint 130 éves hagyományra és tapasztalatra tekinthet vissza. Amióta 1887-ben Carl Christian Held alapította, az oelheld a kenőanyagok bevett szakemberévé fejlődött. A partnerség, a kutatás és az emberi technológia értékként nőtt és hagyományt képez, amelyre büszkék vagyunk.

Számos gépgyártó és egyetem olyan termékeket fejleszt velünk, amelyek kifejezetten gépeik igényeihez igazodnak. Ez az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy intenzíven reagáljunk vásárlóink ​​egyedi igényeire, és a meglévő folyadékokat a legkülönfélébb gyártási folyamatokhoz igazítsuk.

A legmodernebb elemzőeszközökkel és számos tesztállvánnyal felszerelt laboratóriumaink garantálják a jelenlegi szabványokat, és szinte minden vásárlói igénynek megfelelnek.

 Német nyelvű cégbemutatkozó letöltéséhez kattintson a PDF ikonra:

pdf

Vállalati videó

 

Vállalati politika

„HUTEC - Emberi technológia az emberért, a természetért és a gépért” mottónkkal összhangban aktívan hozzájárulunk a környezet védelméhez, miközben figyelembe vesszük a gazdasági szempontokat, többek között a DIN EN szerinti minőségirányítási rendszer alkalmazásával. Az ISO 9001, a kiválasztott nyersanyagok használata, valamint a legmodernebb gyártási módszerek.

E követelmények teljesítése érdekében deklarált célunk megfelelő megtérülés elérése, figyelembe véve az ügyfelek kívánságait, munkatársaink és üzleti partnereink igényeit, valamint a nyilvánosság jogos igényeit az összes vonatkozó jogszabályi rendelkezésnek megfelelően, és fenntartva a tisztességes és őszinte kapcsolat egymással.

Az Oelheld GmbH olyan gazdasági, technológiai és jogi környezetben működik, amely jelentős hatással van a vállalat stratégiai irányítására és irányítási rendszerére. A különböző iparágak legújabb technológiai trendjei az anyagokkal és alkatrészgeometriával kapcsolatos megváltozott követelmények kapcsán egyre új kihívásokat jelentenek a fémmegmunkáló ipar és a gépgyártás, mint elsődleges ügyfélkörünk számára. Kenőanyagok és fémmegmunkáló folyadékok gyártójaként ezekkel is szembesülünk.

A változó technológiai, ökológiai és gazdasági szempontok érvényesüléséhez gyors, nemzetközileg működő kommunikációra van szükség. Egy másik fontos szempont a jogi helyzet, amely esetünkben főleg a vegyi anyagokra vonatkozó jogszabályokból (GHS, REACH), a közlekedési törvényekből (ADR / IMDG), a környezetvédelmi törvényekből (pl. WHG, BImSchG), valamint a biztonsággal kapcsolatos kérdésekből (pl. ASiG, DGUV előírások) a kenőanyagokról, azok gyártásáról és a felhasználó által történő biztonságos használatról. Ezenkívül a megbízható ellátási helyzet, a termékek időben történő rendelkezésre állása és az ügyfélbarát, érzékeny szolgáltatási magatartás fontos kritérium ügyfeleink számára a beszállító kiválasztásakor. Ebben a tekintetben a vészhelyzeteket is alaposan át kell gondolni és figyelembe kell venni.
Belsőleg a megbízható és magas termékminőség biztosítása, az alkalmazottak képességeinek fenntartása és növelése, termékeink erőforrás-megtakarító fejlesztése és gyártása, valamint a belső folyamatok optimalizálása határozza meg tevékenységeink középpontját.

A menedzsment rendszer hatékonyságáért a felelősség közvetlenül a vezető partnereket terheli, és a menedzsment rendszeres felülvizsgálata során ellenőrizzük.

 

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Hívjon Bennünket!

Hírlevelünk

Iratkozzon fel Oelheld Magyarország friss információkért, termék infókért. Adatkezelésünk